Welkom bij de paderyranch.

 

Op deze site vind je informatie over de paderyranch.

Wat wij doen en wat we allemaal meemaken.

 

Wat is de Paderyranch?

 

Onder het motto van: “Als er niets leuks in de buurt is organiseren wij het zelf wel” zijn we ooit eens begonnen met het organiseren van gezamenlijke western trainingen. Gezellig samen trainen omdat de meeste westernruiters weinig samen kunnen rijden. Dit breidde zich uit tot het organiseren van westernwedstrijden en clinics van vooraanstaande western ruiters. Ook werden we regelmatig gevraagd om op shows, evenementen en braderieën eens te laten zien wat western rijden nou eigenlijk is.

 

Toen wij begonnen met het organiseren van evenementen en wedstrijden was het leuk om een soort van stalnaam te hebben. Iets wat we bij de aankondiging konden zetten, een naam waar we de site onder konden brengen en een naam die mensen konden onthouden als ze onze evenementen leuk vonden.

We hebben onze namen samen getrokken en dat klonk wel leuk.

Pà van Patrick

De van Deborah

Ry van Ryan

En dan ranch erachter. Pàderyranch. 

We hebben al vele bijzondere manieren van uitspreken gehoord, waarvan de meesten het doen om ons een beetje te plagen. Er staat namelijk maar één d in, maar sommige mensen blijven volharden in een uitspraak met dubbel d en een ij.

Het geeft niets, wij hebben toch wel lol met wat we doen.

 

We zijn dus gewoon een gezin waarvan vrouwlief het leuk vindt om dingen te organiseren en daarbij geholpen wordt door man en kind. (of ze het leuk vinden of niet ;-)

We zijn dus geen grote stal met een binnenbak en tig paarden om huis. Maar gewoon gezellig huisje, boompje en een zooi beestjes waaronder paarden.

 

Leuk dat je eens op onze site komt kijken. Misschien zit er nog iets leuks voor je tussen of iets wat je interesse wekt.

 

Heb je vragen mail gerust. Dan proberen we ze te beantwoorden of te kijken of we je wensen met betrekking tot onze activiteiten kunnen uitvoeren.

 

Vrolijke groet,

Patrick, Deborah & Ryan